Szia, Fodor Nóri vagyok

Karrierváltóként lettem fotós 2018-ban ,de ha belegondolok, igazából, mindig is az voltam. :) 17 évesen kezdett érdekelni a szakma, és a mai napig az a fajta fotós vagyok, aki él-hal a fotózás élményéért. Imádom az összes technikai részletét a folyamatnak és persze a humán oldala is elképesztő inspirációt ad.

Ahogy fotózom..

Mindig a szépséget keresem a kamerámon keresztül, és azokat a pillanatokat, amikben a vendégeim igazán önmaguk. Természetes végeredményre törekszem, ezért olyan útmutatókkal látom el őket a fotózás előtt és közben, amelyekkel időtálló képeket készíthetünk. A legnagyobb inspirációim a vendégeim, a fények és a hangulatok. Minden fotózás egyedi és megismételhetetlen, talán éppen ezért ez az a szakma, ami mellett hosszú távon lehorgonyoztam.

A képeim jellemzően minimalista és letisztult stílust követnek, a színeim meleg tónusok, természetes megjelenésben. Minden egyes fotózásnál fontosnak tartom, hogy a természetességé legyen a fő szerep, ugyanakkor végig segítem és instruálom a vendégeimet.

My creative space

A Nordix fotóstúdiót 2019-ben nyitottuk meg a férjemmel, és azóta is közösen egyengetjük. Eredetileg csak egy pici stúdiót szerettem volna magamnak, de amikor megtaláltuk ezt a helyszínt, ami 300 m2, és fantasztikus adottságokkal rendelkezik, úgy döntöttünk belevágunk és kiadási céllal hozzuk létre a stúdiót. Nagyon fontos szempont volt, hogy valami újat hozzunk, olyat ami még nincs a stúdiók piacán és amire nagy szükség van. Így születettek meg a rusztikus-bohém, északi lakberendezési stílussal kialakított termek. A stúdió által fantasztikus embereket ismerhettem meg, amiért őrült hálás vagyok!

Vélemények

Vanda

“Ez volt az első portréfotózásom és álmomban sem hittem volna, hogy ilyen szép képek lesznek a végeredmények! Nóri meglátta a legjobb szögeket, a hozzám leginkább illő beállításokat és környezetet, és a jó hangulat, amit már az első percben megteremtett, segített hogy feloldódva nevessek és mosolyogjak a fotókon.”

01 / 06

Bővebben a fotózásokról

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.