Szia, Fodor Nóri vagyok

A fotózás még tizenévesen vált az életem részévé, kezdetben partyfotózással és rendezvényfotózással foglalkoztam már nagyon fiatalon. Ezután mégis a közgazdaságtan irányába indultam és ezen a területen is szereztem diplomát. Hobbiként mégis végig elkísért a fotózás szeretete, és jó néhány, a közgazdász szakmámban eltöltött év után kezdett erősödni bennem a vágy, hogy a hobbiból hivatás váljon. 2018-ban meg is történt, teljes állású fotóssá váltam, ami óriási változást hozott az életembe.

A stúdió gondolata nagyon hamar megfogalmazódott bennem, de mindig úgy éreztem, hogy majd nagyjából 30 fotózásban eltöltött év után szeretném megvalósítani. Az élet úgy hozta, hogy mégis sokkal hamarabb került rá sor, így született meg a Nordix fotóstúdió, amit 2019 végén nyitottunk meg a férjemmel. Az életem nagy részét azóta a stúdió igazgatása és építése teszi ki a fotózások mellett. A Nordix sztorijáról bővebben ebben a blogposztomban olvashattok.

A képeim jellemzően minimalista és letisztult stílust követnek, a színeim meleg tónusok, természetes megjelenésben. Minden egyes fotózásnál fontosnak tartom, hogy a természetességé legyen a fő szerep, ugyanakkor végig segítem és instruálom a vendégeimet.

Vélemények

Vanda

“Ez volt az első portréfotózásom és álmomban sem hittem volna, hogy ilyen szép képek lesznek a végeredmények! Nóri meglátta a legjobb szögeket, a hozzám leginkább illő beállításokat és környezetet, és a jó hangulat, amit már az első percben megteremtett, segített hogy feloldódva nevessek és mosolyogjak a fotókon.”

01 / 06

Bővebben a fotózásokról

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.