Szia, Szilágyi Nóri vagyok

Az én történetem még a középiskolában kezdődött, néhány elkészített bulifotó után rendezvényfotóssá nőttem ki magam, így a hobbiból korán munka lett, aminek minden percét élveztem. Már ekkor nagyon beleszerettem a hirtelen elmúló pillanatok megörökítésébe... Aztán közgazdász lettem. De a fotózás szerelme végig elkísért, így csak idő kérdése volt, hogy mikor térek vissza erre az útra.

Mitől él egy kép? Én azt vallom, hogy egy fotózás soha nem az elkattintott képkockákról szól, hanem mindarról, amit átélünk közben. A fotók történetet elmesélő erejében hiszek, ezért bármilyen fotózásról is van szó, lifestyle stílusban valósítom meg. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek erőltetett pózok, beállítások, csakis a természetesség, az elkapott pillanatok. Ettől lesznek igaziak és érzelmekkel teliek a képek.

Bővebben a fotózásokról

Vélemények

Vélemények

“Nagyon szeretem Nor képeit, remek munkái vannak. A “kiskutyámmal” készített sorozata a mai napig a kedvenc fotóim közé tartozik! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert szuper fotós, kedves és segítőkész személyiség egyben.”