A történet


A Nordix Fotóstúdiót 2019. novemberében nyitottuk meg a párommal. Egy több, mint 40 éve nem használt épületet álmodtunk újjá és (többnyire) saját kezünk munkájával alakítottunk ki úgy, hogy megőrizzük a múltat idéző hangulatát. A berendezés az északi letisztult (nordic style) stílust követi, természetközeli, időtlen bútorok és kiegészítők díszítik a tereket. A napfényműtermünk képviseli mindazt, amit mi is az életben: az egyszerű, minimalista szemlélet mellett az érzelmeket helyezi a középpontba.

Bútorok, berendezés


A stúdióban fellelhető bútorok nagy része egyedi készítésű, vagy hazai kisvállalkozók kezei által készült darabok, amelyeket gondosan válogattunk össze, hogy megteremtsük azt a hangulatot, ami az épületet átjárja a kezdetek óta.

Termek

A stúdióban 3 terem kapott helyet, különböző berendezéssel, de hasonló stílusban. Különböző tematikák fotózására alkalmasak, egyéni funkciókkal vannak ellátva a termek. Az egész stúdiót óriási ablakok töltik meg fénnyel, de lehetőség van különböző fényforrások használatára is.