Gondolkodtál már azon, hogy egy profi fotósorozattal lendítsd fel vállalkozásodat? Egy személyes brand fotózás segít elmondani a lényeget arról, hogy ki vagy és mit képvisel a vállalkozásod. Ez több, mint egy professzionális üzleti fotó, ez egy életstílus ábrázolása rólad, a munkádról, a munkán kívüli tevékenységeidről, sőt, ha szeretnéd, még a családi életedről is. Egy brand fotózás során kiváló minőségű fotókat készítek rólad, amelyek vizuálisan megörökítik a történetedet, és megmutatják a munkád iránti szenvedélyedet. Na de mindez, hogyan segíthet a vállalkozásodnak?

Mindannyian tudjuk, hogy egy kép többet ér ezer szónál! A weboldaladon és a közösségi médiában megjelenő fotókon keresztül a közönséged megismerhet téged, a márkádat, és olyan módon kapcsolódhat hozzád, mint személyhez, ahogyan egy névtelen vállalkozással soha nem tudna kapcsolatba kerülni.


Manapság az emberek egyre inkább az online vásárlás felé mozdulnak el az áruk és szolgáltatások beszerzése terén. Ez különösen felerősödött a járvány ideje alatt. A jelenlegi reklámzaj mellett pedig fontosabb, mint valaha, hogy megteremtsd vállalkozásod virtuális jelenlétét és identitását. Ez az a pont, ahol egy profi brand fotós segíthet neked az online arculatod kialakításában.  


A személyes brand fotózás egy módja annak, hogy olyan egyedi képeket hozzunk létre, amelyek a legjobban képviselik a márkádat. A személyes márkaépítő fotók segítenek a vállalkozóknak kitűnni a digitális tömegből, és könnyedén kapcsolódni a közönséghez.

Hogyan segíthet a személyes brand fotózás a vállalkozásodnak?


Az emberek azokkal kötnek üzletet, akiket ismernek, kedvelnek és megbíznak bennük. A személyes brand fotózás megmutatja a közönségednek, hogy ki vagy és mit képviselsz. Ezek a fotók megmutatják mindazt a lelkesedést, munkát és erőfeszítést, amit a színfalak mögött befektetsz, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújthasd az ügyfeleidnek. A rólad készült brand fotók bizalmat ébresztenek a leendő ügyfeleidben, hiszen érzik az igényességet, és azt, hogy jó ár-érték arányt kapnak a pénzükért. A brand fotók révén ügyfeleid megismernek, megbíznak benned, és hozzád fordulnak kérdés esetén - ráadásul ezzel együtt a vállalkozásod bevételei is növekedhetnek!


Ha a kezdő vállalkozók táborát erősíted, akkor lehet, hogy nem szívesen költenéd a költségvetésed egy részét professzionális fotózásra, különösen, ha vállalkozóként még az út elején jársz. A hiteles fotók azonban kulcsfontosságúak egy sikeres vállalkozás marketingjéhez, növekedéséhez és fenntartásához. És nem csak a Te vállalkozásodat erősíti. Különösen most, amikor a járványügyi helyzetnek köszönhetően szinte mindenki online próbál érvényesülni, a személyes brand fotózás az egyik legjobb és leghatékonyabb eszköz arra, hogy bizalmat kelts a potenciális ügyfelekben. Biztos Te is kattintottál már le olyan Facebook-hirdetést, ahol megnyerő volt a fotó az adott vállalkozóról. Pontosan ezt a hatást kell kiváltania egy jó brand fotónak!


Tipp: a brand fotók többféleképpen is felhasználhatók, többek között a vállalkozásod weboldalán, más közösségi média platformokon, például az Instagramon és a LinkedIn-en. Mindemellett növelheted online hirdetéseid hatékonyságát is a profi fotók segítségével. 

Miért fontos, hogy profi fotóst fogadj fel?


Számos oka van annak, hogy bármilyen területen szakembereket alkalmazz, és ez a fotózás esetében sincs másképp. A márkád számára választott képek minősége sokat elárul arról, hogy hogyan értékeled magadat és a vállalkozásodat. Bár manapság már az okostelefonok is képesek kiemelkedő eredményeket produkálni, a nagyszerű fotók többről szólnak, mint egy fényképezőgép. Nagyon sok mindent el lehet mondani arról, hogy miért is bízd profira ezt a munkát… Íme néhány ok:


Felszerelés 

Az okostelefonok megkönnyítették mindenki számára a fényképezést. Gyors, egyszerű, és a telefonok kamerái egyre jobbak. Azonban bizonyos típusú fotókhoz bizonyos fényképezőgépek, objektívek, vakuk és egyéb felszerelések szükségesek, amelyek a legjobban megfelelnek a feladatnak. 


Tudás és kreativitás

A képminőséget nem csak a felszerelés határozza meg. Fontos felmérni a környezetet, amelyben fotózunk, és úgy igazítani a beállításokat, hogy a lehető legjobb felvételeket készítsük. A technikai készségeken túlmenően kreatív szemmel rendelkezni, és képesnek kell lenni meglátni a különböző szögeket, amelyekre az átlagember nem feltétlenül gondol egy fotó készítésekor.


Történetmesélés

Te mindenkinél jobban ismered a vállalkozásod történetét. Én pedig azon dolgozom, hogyan keltsem életre. A tervezés egy nagy, gyakran figyelmen kívül hagyott része minden fotózásnak. Ezért is fordítok nagy gondot erre és ezért készítek minden branding fotózáshoz egy moodboardot, ami egy képes és szöveges összefoglalója a fotózási tervnek. Szerepel benne minden fontos lépése az együtt töltött fotózási időnek, hogy pontosan tudd, mit fogunk létrehozni közösen.

Személyes márkaépítés

A technológia átalakította a mindennapokat, így vállalkozóként egyre inkább fontosabb, hogy személyes kapcsolatot teremts az ügyfeleiddel, hogy lépést tudj tartani a versenytársakkal.


A személyes brand fotózás megadja vállalkozásodnak azt az egyedi jelleget és hitelességet, amelyet az ügyfelek keresnek, mindemellett pedig segít az ügyfélkapcsolatok kiépítésében, valamint ápolásában hosszú távon. 

Én segítek, hogy fotóid hangulata professzionális és egyben exkluzív legyen. Foglalj időpontot még ma, és alapozd meg brand fotóid egyedülálló hangulatát! 

Follow me on Instagram

@norelai.pix