Hogyan segíthet a brand fotózás a vállalkozásodnak?


A személyes brand fotózás megadja vállalkozásodnak azt az egyedi jelleget és hitelességet, amelyet az ügyfelek keresnek, mindemellett pedig segít az ügyfélkapcsolatok kiépítésében, valamint ápolásában hosszú távon. A brand fotók révén ügyfeleid megismernek, megbíznak benned, és hozzád fordulnak kérdés esetén - ráadásul ezzel együtt a vállalkozásod bevételei is növekedhetnek!


Brand fotózás ajánlat


  • Minden brand fotózáshoz egyedi moodboardot készítek, ami egy képes és szöveges összefoglalója a fotózási tervnek, amit előzetesen közösen átbeszélünk.
  • A fotózás előtt egy guideot is küldök neked, ami részletes leírást és képeket tartalmaz a javasolt szettekről, a sminkről, a hajról és mesélek egy kicsit a pózokról is. Egy olyan útmutató ez a guide, ami megkönnyíti a fotózásra való felkészülést.
  • A fotózás előtt lehetőséged van sminket és hajat is kérni.
  • Választhatsz a különböző csomagok közül, attól függően, hány darab képre van szükség a vizuális tartalmadhoz.

Vélemények

Szandra


“Nagyon hamar és könnyen sikerült feloldódni életem első branding fotózásán. Nóri nagyon közvetlen és bíztató volt, és hamar ráérzett, mit szeretnék elérni a képeimmel:) Csodálatos képeket kaptam, amiket büszkén mutathatok meg a nagyvilágnak!”

01 / 06