Csomagok és információk

Start


1 óra fotózás
15 db átadott, retusált kép
Guide a fotózás előtt
online galéria
stúdió bérleti díja az árban
1-2 fő
egyéni portré/kismama/páros/branding

60 000 Ft

Standard


1 óra fotózás
25 db átadott, retusált kép
Guide a fotózás előtt
online galéria
stúdió bérleti díja az árban
1-2 fő
egyéni portré/kismama/páros/branding

80 000 Ft

Grand Brand


2 óra fotózás
35 db átadott, retusált kép
egyedi moodboard, fotózási terv + Guide
online galéria
stúdió bérleti díja az árban
1-4 fő
branding

100 000 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan készüljek a fotózásra?

A legfontosabb, hogy kipihenten érkezz, ezért előtte próbálj lazítani, ráhangolódni a fotózásra. Amennyiben szeretnél sminket és/vagy hajat is kérni, nyugodtan jelezd felém, a helyszínen Garaba Lívia sminkmester a rendelkezésre áll. A smink költsége 12 000 Ft, a frizuráé 6000 Ft.

Meg lehet hosszabbítani a fotózást?

Igen, ha úgy érzed, hogy elkapott a flow és szeretnél még több képet a fotózásból "hazavinni", akkor természetesen van erre lehetőség, kültéren és stúdióban is a szabad helyek függvényében. Amennyiben a csomagodban foglalt időintervallumon túl is fotózunk, automatikusan fél óránként 15 000 Ft díj ellenében plusz 5 képpel bővül a csomagban foglalt képek száma. Tehát, ha például a Start csomagot választottad, de szeretnél plusz fél óra fotózást, akkor a végösszeg 75 000 Ft-ra, a képek száma pedig 20 db-ra módosul automatikusan.

Megkapom a nyers képeket?

Nyers képeket nem adok át, hiszen az még csak egy félkész állapot. A fotózás után viszont kapni fogsz egy galériát, amiből kiválaszthatod azokat a képeket, amelyeket utómunkázni, retusálni fogok. Ezeket a képeket nem tudjátok majd letölteni, csak azt a célt szolgálják, hogy olyan képeket kapj kézhez, amelyek igazán tetszenek neked. A csomagotokban foglalt képszámon felül is választhatóak plusz képek, 2500 Ft/db áron.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A képeket egy online galériában kapod majd meg, és egy jelszó használatával tudod majd letölteni a őket. Onnantól fogva, hogy kiválasztottad a nyers galériából a neked tetsző (csomagodnak megfelelő képszámú) képeket, kb 2 héten belül készülnek el a retusált változatok.

A stúdióért kell külön fizetnem?

Nem, a csomagáraim tartalmazzák a Nordix Fotóstúdió használatának díját. A Start és Standard csomag 1 órát, a Grand Brand csomag 2 órát tartalmaz, azonban, ha a fotózást ezeken felül is folytatjuk, akkor minden további megkezdett órát kedvezményesen 8000 Ft / óra áron számolok fel.

Mit tartalmaz a Guide?

Miután leegyeztettük az időpontot, el fogom neked küldeni a Guide-ot, amiben olyan kérdésekre kaphatsz választ, amik tudom, hogy felmerülnek benned a fotózás előtt. Részletes leírást és képeket találsz benne a javasolt szettekről, a sminkről, a hajról és mesélek egy kicsit a pózokról is. Egy olyan mankó ez a guide, ami megkönnyíti a fotózásra való felkészülést.

Mit tartalmaz a moodboard?

A Brand fotózásokhoz minden esetben egyedi moodboardot készítek, ami egy képes és szöveges összefoglalója a fotózási tervnek. Előzetesen mindent átbeszélünk, hogy pontosan mire van szükséged a márkád vizuális tartalmához, és ennek tükrében készítem el a terveket arról, hogy milyen tematikában fotózzunk.

Hozhatok magammal kísérőket?

Az eddigi tapasztalataim alapján azt javaslom, hogy ne hozz magaddal barátod/barátnőt, nézelődőt a fotózásra, hiszen ezt az időt én is csak rád szeretném szentelni. A portréfotózásoknál pedig különösen igaz, hogy Te sem fogsz tudni magadra koncentrálni és feloldódni úgy, hogy közben tudod, hogy nézőid vannak. Ha mégis szeretnél hozni kísérőt, a fotózás ideje alatt az öltözőben kényelmesen meg tudja várni a fotózás végét.

A divatfotózások is ezeken az árakon érhetőek el?

Nem, amennyiben divatfotózásról van szó, kérlek a Kapcsolat menüpont alatt érdeklődj, pontos árajánlatot a teljes projekt ismeretében tudok adni, mivel ezek sokkal összetettebb, hosszabb időt igénybe vevő fotózások általában.

Miből áll az utómunka, retusálás?

Az utómunka során fény- és színkorrekció kerül a képekre. A retusálás a második fázis, amikor is az arcon, kezeken levő árnyékok kerülnek korrigálásra, valamint a bőr kerül tökéletesítésre. Nagyon fontos tudnod, hogy a retusálás során képmanipulációt nem alkalmazok. Ahhoz, hogy természetes végeredményt kapjunk, a képeknek a valóságot kell tükrözniük.


Készenállsz?