Csomagok és információk

Portré - Start


kb 1 óra fotózás,
15 db átadott, retusált kép
Guide a fotózás előtt
online galéria
stúdió bérleti díja az árban
1 fő
egyéni portré/kismama/branding

50 000 Ft

Portré - Standard


kb 1,5 óra fotózás
25 db átadott, retusált kép
Guide a fotózás előtt
online galéria
stúdió bérleti díja az árban
1 fő
egyéni portré/kismama/branding

70 000 Ft

Portré - Grand Brand


2,5 óra fotózás
40 db átadott, retusált kép
egyedi moodboard, fotózási terv + Guide
online galéria
stúdió bérleti díja az árban
1-4 fő, branding

100 000 Ft

Családi - Start


kb 1 óra fotózás
25 db átadott, retusált kép
online galéria,
stúdió bérleti díja az árban
2-4 fő
családi/páros/karácsonyi

50 000 Ft

Családi - Standard


kb 1,5 óra fotózás
40 db átadott, retusált kép
online galéria,
stúdió bérleti díja az árban
2-4 fő
családi/páros/karácsonyi

70 000 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan készüljek a fotózásra?

A legfontosabb, hogy kipihenten érkezz, ezért előtte próbálj lazítani, ráhangolódni a fotózásra. Amennyiben szeretnél sminket és/vagy hajat is kérni, nyugodtan jelezd felém, a helyszínen Garaba Lívia sminkmester a rendelkezésre áll. A smink költsége 10 000 Ft, a frizuráé 5000 Ft.

Mit tartalmaz a Guide?

Miután leegyeztettük az időpontot, el fogom neked küldeni a Guide-ot, amiben olyan kérdésekre kaphatsz választ, amik tudom, hogy felmerülnek benned a fotózás előtt. Részletes leírást és képeket találsz benne a javasolt szettekről, a sminkről, a hajról és mesélek egy kicsit a pózokról is. Egy olyan mankó ez a guide, ami megkönnyíti a fotózásra való felkészülést.

Mit tartalmaz a moodboard?

A Brand fotózásokhoz minden esetben egyedi moodboardot készítek, ami egy képes és szöveges összefoglalója a fotózási tervnek. Előzetesen mindent átbeszélünk, hogy pontosan mire van szükséged a márkád vizuális tartalmához, és ennek tükrében készítem el a terveket arról, hogy milyen tematikában fotózzunk.

Megkapom a nyers képeket?

Nyers képeket nem adok át, hiszen az még csak egy félkész állapot. A fotózás után viszont kapni fogsz egy galériát, amiből kiválaszthatod azokat a képeket, amelyeket utómunkázni, retusálni fogok. Ezeket a képeket nem tudjátok majd letölteni, csak azt a célt szolgálják, hogy olyan képeket kapj kézhez, amelyek igazán tetszenek neked. A csomagotokban foglalt képszámon felül is választhatóak plusz képek, 2500 Ft/db áron.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A képeket egy online galériában kapod majd meg, és egy jelszó használatával tudod majd letölteni a őket. Onnantól fogva, hogy kiválasztottad a nyers galériából a neked tetsző (csomagodnak megfelelő képszámú) képeket, kb 2 héten belül készülnek el a retusált változatok.

A stúdióért kell külön fizetnem?

Nem, a csomagáraim tartalmazzák a Nordix Fotóstúdió használatának díját. A start csomag 1 órát, a Standard 1,5 órát, a Grand Brand csomag 2,5 órát tartalmaz, azonban, ha a fotózást ezeken felül is folytatjuk, akkor minden további megkezdett órát kedvezményesen 7000 Ft / óra áron számolok fel.

Hozhatok magammal kísérőket?

Az eddigi tapasztalataim alapján azt javaslom, hogy ne hozz magaddal barátod/barátnőt, nézelődőt a fotózásra, hiszen ezt az időt én is csak rád szeretném szentelni. A portréfotózásoknál pedig különösen igaz, hogy Te sem fogsz tudni magadra koncentrálni és feloldódni úgy, hogy közben tudod, hogy nézőid vannak. Ha mégis szeretnél hozni kísérőt, a fotózás ideje alatt az öltözőben kényelmesen meg tudja várni a fotózás végét.

A divatfotózások is ezeken az árakon érhetőek el?

Nem, amennyiben divatfotózásról van szó, kérlek a Kapcsolat menüpont alatt érdeklődj, pontos árajánlatot a teljes projekt ismeretében tudok adni, mivel ezek sokkal összetettebb, hosszabb időt igénybe vevő fotózások általában.

Miből áll az utómunka, retusálás?

Az utómunka során fény- és színkorrekció kerül a képekre. A retusálás a második fázis, amikor is az arcon, kezeken levő árnyékok kerülnek korrigálásra, valamint a bőr kerül tökéletesítésre. Nagyon fontos tudnod, hogy a retusálás során képmanipulációt nem alkalmazok. Ahhoz, hogy természetes végeredményt kapjunk, a képeknek a valóságot kell tükrözniük.


Készenállsz?