Csomagok és információk

Start


kb 1 óra fotózás,
15 db átadott kép
online galéria

45 000 Ft

Standard


kb 1,5 óra fotózás
25 db átadott kép
online galéria

60 000 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan készüljek a fotózásra?

A legfontosabb, hogy kipihenten érkezz, ezért előtte próbálj lazítani, ráhangolódni a fotózásra. Amennyiben szeretnél sminket és/vagy hajat is kérni, nyugodtan jelezd felém, a helyszínen Garaba Lívia sminkmester a rendelkezésre áll. A smink költsége 10 000 Ft, a frizuráé 5000 Ft.

Megkapjuk a nyers képeket?

Nyers képeket nem adok át, hiszen az még csak egy félkész állapot. A fotózás után kapni fogtok egy galériát, amiből majd kiválaszthatjátok azokat a képeket, amelyeket utómunkázni, retusálni fogok, de ezeket nem tudjátok majd letölteni. A csomagotokban foglalt képszámon felül is választhattok plusz képeket, 2000 Ft/db áron.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A képeket egy online galériában kapod majd meg, és egy jelszó használatával tudod majd letölteni a őket. Onnantól fogva, hogy kiválasztottad a nyers galériából a neked tetsző (csomagodnak megfelelő képszámú) képeket, kb 2 héten belül készülnek el a retusált változatok.

A stúdióért kell külön fizetnem?

Nem, a csomagáraim tartalmazzák a Nordix Fotóstúdió használatának díját 1 órára. Minden további megkezdett óra kedvezményesen 5000 Ft-ba kerül.

Meghosszabbíthatjuk a fotózást?

Nagyon sokszor előfordul, hogy fotózás közben egyre inkább megjön a kedvetek és szeretnétek folytatni, így erre is van lehetőség. Fél óránként 10 000 Ft-ba kerül a hosszabbítás, ami automatikusan plusz 5 képpel növeli a csomagban foglalt átadott képek számát.

Hozhatok magammal kísérőket?

Az eddigi tapasztalataim alapján azt javaslom, hogy ne hozz magaddal barátod/barátnőt, nézelődőt a fotózásra, hiszen ezt az időt én is csak rád szeretném szentelni. A portréfotózásoknál pedig különösen igaz, hogy Te sem fogsz tudni magadra koncentrálni és feloldódni úgy, hogy közben tudod, hogy nézőid vannak. Ha mégis szeretnél hozni kísérőt, a fotózás ideje alatt az öltözőben kényelmesen meg tudja várni a fotózás végét.

A divatfotózások is ezeken az árakon érhetőek el?

Nem, amennyiben divatfotózásról van szó, kérlek a Kapcsolat menüpont alatt érdeklődj, pontos árajánlatot a teljes projekt ismeretében tudok adni, mivel ezek sokkal összetettebb, hosszabb időt igénybe vevő fotózások általában.

Miből áll az utómunka, retusálás?

Az utómunka során fény- és színkorrekció kerül a képekre. A retusálás a második fázis, amikor is az arcon, kezeken levő árnyékok kerülnek korrigálásra, valamint a bőr kerül tökéletesítésre. Nagyon fontos tudnod, hogy a retusálás során képmanipulációt nem alkalmazok. Ahhoz, hogy természetes végeredményt kapjunk, a képeknek a valóságot kell tükrözniük.


Készenállsz?