Csomagok és extrák

Start

kb 1 óra fotózás,
15 db átadott kép
online galéria

35 000 Ft

Standard

kb 1 óra fotózás
25 db átadott kép
online galéria

50 000 Ft

Extrák

✵ Fotózás meghosszabbítása:
30 perc/ + 5 db átadott kép

✵ Csomagon felüli plusz képek kérése:
+ 5 db átadott kép

10 000 FT/ extra

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan készüljek a fotózásra?

A legfontosabb, hogy kipihenten érkezz, ezért előtte próbálj lazítani, ráhangolódni a fotózásra. Amennyiben szeretnél sminket kérni, nyugodtan jelezd felém, a helyszínen Garaba Lívia sminkmester a rendelkezésre áll. Ennek költsége 7000 Ft.

Meghosszabbíthatjuk a fotózást?

Nagyon sokszor előfordul, hogy fotózás közben egyre inkább megjön a kedvetek és szeretnétek folytatni, így erre is van lehetőség. Fél óránként 10 000 Ft-ba kerül a hosszabbítás, ami automatikusan plusz 5 képpel növeli a csomagban foglalt átadott képek számát.

A stúdióért kell külön fizetnem?

Nem, a csomagáraim tartalmazzák a Nordix Fotóstúdió használatának díját 1 órára. Minden további megkezdett óra kedvezményesen 5000 Ft-ba kerül.

Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A képeket egy online galériában kapod majd meg, a fotózás utáni két héten belül és egy jelszó használatával tudod majd letölteni a őket.

Megkapjuk a nyers képeket?

Nyers képeket nem adok át, hiszen az még csak egy félkész állapot. A fotózás utáni 3 napon belül kapni fogtok 2-3 db utómunkázott, kész képet, illetve egy galériát, amiből majd kiválaszthatjátok azokat a képeket, amelyeket utómunkázni, retusálni fogok. A csomagotokban foglalt képszámon felül is választhattok plusz képeket, 2000 Ft/db áron.


Készenállsz?